Är det nu jag ska ge pengar?

Idag har jag varit i skolan as usual och efter skolan köpte jag lim med Jannis till mitt nya löshår som fanns i paketet! När jag skulle åka hem från stan så tog jag fel tunnelbana och hamnade långt ut åt helvete och blev så arg så att jag nästan började gråta med tanke på att jag skulle träffa en kompis vid namn Felicia, stackars Felicia fick ju fan vänta på mig i evigheter! :( hur som helst, när jag satt på tuben så kom det fram en tiggare och la en såndär lapp på sätet och varje gång är det samma jävla historia ''min dotter har leukemi blablabla'' men den här gången tog jag verkligen tid på mig att analysera pappret och bilden. Vet ni vad? Man såg tydligt att mannen hade redigerat in två barn i bilden på sig själv som antagligen skulle vara hans ''döttrar''.... Man ska vara försiktig när det gäller att skänka pengar för man vet inte vad dem går till ens! Jag menar, hur fan hade tiggaren råd med papper, bläckpatroner, skrivare OCH photoshop om han inte ens har råd att hjälpa sina sjuka barn? Och vaddå pengar till sjukvård? Trodde sjukvård/läkarvård var gratis i Sverige, det är väl det vi betalar skatt för? Jaja, whatever.
Är sjukt glad även fast jag kanske får underkänt i bild, jag menar kolla på mitt hår?! 

Mobilupdatet

Asså kan verkligen inte sova! Mina myggbett kliar som ett jävla helvete!!! Aja efter en lång dag i skogen (längre än vad hag trodde) så är väll denna dag inte så illa.. Om jag ärligt ska säga sanningen så var det inte då fel att tappa bort sig i skogen, Jag såg ju ut som ett helvete och jag grät typ svarta havet, det var väll en diagnos på "Paris Hilton" fronten..

Nu måste jag iallafall ta och sova för annars kommer jag aldrig vakna imorgon

 

Kommer inte hinna....

Jag har så sjuuuukt mycket att göra så jag vara vill lägga mig på marken i fosterställning och gråta. Ska göra klart en artikel, göra två bildprojekt och plugga matte bara denna vecka, och den är snart slut med tanke på att vi är lediga på fredag. Tänkte göra klart artikeln för någon timme sedan men istället så badade jag och färgade håret. Räknade också några av mina myggbett, har tio styckna på ena benet....... Jaja, whatever kommer typ inte hinna med skolan får panik, jag borde lärt mig vid det här laget att jag inte kan plugga hemma.

Blev nöjd med håret, fast jag hatar det ändå. Det är alldeles för kort! Och ja, förlåt för mitt fuckface. Blir inte bra på bild längre.

irriterad som fan

skoldagen rullade väl på som vanligt i guess? förutom att Erik, min lärare var på mig som en hök angående min jävla artikel som helt ärligt kan gå och ta sig någonstans  under skoldagen så pratade jag med Jannis i telefon typ tjugo gånger, jag försökte att inte dö av garv för att det vore elakt med tanke att han hade rage och det är ju fullt förståeligt. orientering är fan inte kul!
hur som helst, resten av dagen har jag bara varit så jävla sur och trött. har sjukt ont i magen och vill helt ärligt bara operera bort allting som finns där inne....... slår vad om att jag har mensvärk typ, HAHA :( men jo, tänker typ operera bort allt det där och jag skiter fan i om jag inte kan få barn. vem fan vill ha barn ändå? bara jobbiga snorungar som springer runt och skriker och gör så att man vill skjuta sig själv.............
ser ut som ett efterblivet jävla helvete med någon gammal tröja på mig. jaja, ska färga håret nu, bye bitches
(mitt rum är kaosat men whatever ska flytta snart)

Skola...

Orientering! det är det ända ordet som kan beskriva min jobbiga dag idag :(.... ska verkligen aldrig mer orientera, det är typ det jobbigaste som finns ever! iallfall så var jag och orienterade med skolan idag, dagen börja med att det var strömmavbrott mellan några pendel linjer så jag kunde inte ta mig till jakan för att sedan byta buss mot kallhäll till berghem (där vi hade orientering)... när jag kom fram bad jag mellie ringa mig för vägbeskrivning till lärarna (vart dem stog någonstans).. så snacka jag med Andrea och jag tappa bort mig helt på grund av dem!! sen när jag kom fram fick jag en karta direkt och jag sprang iväg på en läg orientering..
efter jag hade sprungit typ 600 meter så tappa jag bort mig totalt i skogen... i 4a timmar.
det var liksom inget mer att säga om det men det var iallafall en jobbig dag :)

nu ska jag iallfall använda lite krämer från thailand som gör så inte myggbetten kliar så mycket Adios...

PANIK!!

Har varit inne på min data ett tag nu och jag har kollat på mins Bilder från typ 2006.. Asså herre Gud jag såg ut son ett helvete, såg fan värre ut en Exorsisten her self... Jag var ju värsta fjortisen en gång i tiden så det är väll en period i livet som alla tydligen har gått igenom så jag var mainstream med de.. Iallafall.... Jag kom precis ut från badet så det känns smått skönt, ska ta och plugga lite nu (FML).., bloggen imorgon När jag orienterar, Ciao

insekter kan dra åt helvete

jag ÄLSKAR Kingsley! han är så jävla bitchig och perfekt och han vet precis hur jag känner  älskar att kolla på hans videos när jag själv är arg, det känns så bra då. idag kände jag exakt såhär kan jag ju säga.........
HAHAHA, nu är jag defenitivt inte lika förbannad längre! dock så kommer mina jävla myggbett antagligen hålla mig uppe hela natten....... jävla hormyggor

Mysigt

Just nu ligger jag i mitt badkar efter en lång dag ute och i skolan, har varit med mellie ch fikat på waynes coffe i Vällingby, lyckad dag! Förutom att jag skulle gå till skolan..... Nu ska jag ligga kvar i badet minst 3 timmar till för att kunna orka med orienteringen som vi ska ha i skolan FML.. hatar ju skogen så jag kommer nog se ut som Paris Hilton och Nicole Richie i "The Simple Life".... Wish me luck

Crazy

Orienteringen blev ju som den blev. Gick med mina små gullungar Cassie och Andrea. Vi sprang runt i skogen och skrek samtidigt som vi blev attackerade av myggor, och det var nog ingen vacker syn. Vi hittade tre kontroller allt som allt.... Vi tappade även bort oss och hamnade i jakan?! Det borde blivit en dokumentär som skulle hetat "storstadsfjollor borttappade i djungeln" hahahaha! Ha så kul på orienteringen imorgon jannis :D
Pappa hämtade mig i skolan för att jag var tvungen att springa några ärenden och sedan lämnade han mig i Spånga. Det var några personer som ville fota våran bil och det är ju förståeligt ;) sedan åkte jag och jannis till Vällingby för att skaffa cigg och fika och ha det allmänt jättetrevligt! Nu har jag kommit hem och fått mitt efterlängtade paket och vad som finns i det kommer ni få veta inom en snar framtid.
SEE YA BITCHES

 

Tagga till! Eller?

Tja!
Ska snart ut och orientera med skolan, jippie :( tänk er mig springa runt alldeles ensam i skogen, herregud. Det är inte alls min grej med tanke på att jag inte kan läsa av kartor och är livrädd för insekter. Hur som helst så var min pappa snäll och köpte en matsäck till mig. Tack papi! 😘
Nu är det nog bara Ralph lauren koftan som ska på sen ska jag dra mig mot Kallhäll!

Eurovision

Det senaste dygnet har varenda sida bombats om Eurovision och jag blir bara så trött och irriterad. Schlager har nog aldrig varit min grej, nej. Tycker inte att "euphoria" var bra, blev bara irriterad när jag hörde den låten, haha. Förstår inte varför alla gör en sådan stor grej av det där? Herregud ingen bryr sig :s speciellt inte jag. Alla säger "sluta var så bitter och var glad för Sveriges skull" vadfan, låt mig vara bitter folk borde veta att jag hatar allting vid det här laget. Schlager suger. Eurovision suger. Sverige suger.
Under det senaste dygnet har jag bara velat slänga ut min fucking dator genom fönstret. Kul också när man fick ett meddelande om att man såg ut som loreen.
Nej, jag är fan snyggare ;)

Btw, hatar det där jävla camwow märket. Dra åt helvete säger jag bara.
Jaja, BYE BITCHES

Facebook

Asså seriöst det är ngt jävla EMO som sitter och kommenterar mina statusar på FB och ba "jävla fjortis" "blah blah blah" asså e det bara jag som känner att EMOn e allmänt sorliga.. asså dem hänger på plattan och skär sig själva och säger att dem är trötta på livet, bitch please hälften av dem e typ 12-14 och dem har typ inte ens levt än och sen sitter dem och säger att dem är trötta på livet, asså Fuck off. Nu ska jag iallafall berätta om min dag och hålla detta inlägg lite mer civilliserat, jag har faktiskt inte gjort så mycket mer än att grilla och vara hemma idag eftersom mina planer med att ta en sväng till Lijleholmen och träffa lite vänner aldrig blev av.
nu ska jag iallafall ta och duscha och göra lita läxor (not) ;)
Ful som stryk..

'

perfektion :)

Mobilupdatet!

Just nu sitter jag utanför min lägenhet med min jobbiga lillasyster.. Ja som sagt så skulle jag ut men det blev aldrig av.. Men nu måsta jag återgå till min familj Peace

Utgång

hej allihoppa, nu ska jag ut och träffa ******* kan inte säga personens namn men ni får nöja er med några stjärnor. efter det så ska jag åka hem fixa mig och åka till liljeholmen för utgång med några kompisar :)

imorgon är det skola och jag måste göra en massa tills imorgon (not).. Bloggar senare och lägger upp dagens outfit Ciao

Tjafan!

Ja jag har börjat blogga nu igen med min kompis mellie, som ni ser! Men jag kommer nog inte blogga lika mycket men ska iallafall försöka Ciao!